18 February, 2017

ÖNEMLİ ÇAĞRI! ETERİK ÖZGÜRLEŞME MEDİTASYONU-26 Şubat 2017

Kaynak:http://2012portal.blogspot.com/2017/02/make-this-viral-etheric-liberation-2017.html


Harekete geçmenin tekrar zamanı geldi! Dünyamızın kaderini kendi ellerimize almanın zamanı geldi! Hepimiz gezegenin özgürlüğü sürecinin çok uzun sürdüğü konusunda hemfikiriz. İşte bu durumu beraberce hızlandırma fırsatımız. Bunun için 26 Şubattaki Güneş tutulmasını bir portal oluşturarak gezegenimiz etrafındaki enerji alanını Işık ile yıkamak için kullanıyoruz.

Bunu yayın! Bunu tüm Dünyada paylaşın!Lütfen bunu web sayfalarınızda ve bloglarınızda paylaşın. Eğer alternatif bir medya organınız varsa oraya da gönderebilirsiniz. Dünyada bulunduğunuz bölgede yerel toplumunuzda buna katılacaklar için kendi facebook grubunuzu kurabilirsiniz. Bu meditasyon için ana bir facebook grubuna da ihtiyacımız var. Bu konuda bir video hazırlayıp YouTube'de de yayınlayabilirsiniz.

Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki kitlesel meditasyonların insan toplumuna pozitif etkileri vardır. Bu yüzden bu meditasyona katılan her biriniz aslında Hadisenin daha erken olmasına yardımda bulunabilir:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Bu meditasyon, Işık Güçlerinin Dünya yüzeyindeki Işık enerjisini topraklayarak, Yükseliş sürecini hızlandırmak için gerekli gezegen Işık gridini güçlendirmesine yardım ediyor. Bu meditasyonu yapan insan sayısı, süreci hızlandırmada tek başına en etkili faktördür.

Gezegen etrafındaki enerji gridi için ana anahtar Kongo vorteksidir. Bu vorteks Kongo’daki Kivu Gölünde demirlemiş devasa bir enerji vorteksidir. Bu alan 2 milyon yıl önce Merkez Irkının özel bir sefer için indiği, çok kuvvetli bir Işık varlığını demirlediği alandır. Çok daha sonraları bu vorteks reptile varlıklarca ele geçirilmiş ve Afrika’nın sahra-altı bölgesi buradan enerjik olarak kontrol edilmiştir. Afrika Sahra-altında kara büyünün bu kadar yaygın olmasının ve Reptile varlıklarca bu kadar çok insanın etki altında olmasının sebebi budur:

http://prepareforchange.net/2016/06/03/healing-the-congo-yaldabaoth-the-bangui-magnetic-anomaly-and-the-goddess-vortex/

Kongo vorteksi 1996’daki Arkon istilasının da giriş noktasıdır. O zamandan beri, Işık güçleri durumu iyileştirmeye çalışırken, Arkonlar Kongo’daki dişil enerjiyi ortadan kaldırmak için her şeyi yapmaktadır:

http://www.pbs.org/newshour/bb/globalhealth-jan-june12-healafrica_03-07/

http://www.ibtimes.co.uk/denis-mukwege-it-time-we-all-acknowledged-rape-war-weapon-destroys-humanity-1542629

http://www.womensviewsonnews.org/2013/08/rape-and-genocide-in-the-dr-congo/


https://mediadiversified.org/2013/09/16/dr-congo-the-forgotten-war-no-drc-the-profitable-war/


Meditasyonumuz bu enerji vorteksini iyileştirmeye başlayıp, gezegen enerji alanında 1996 Kongo istilasında açılan çatlağı kapatacaktır. (Aşağıdaki resim semboliktir):


Bu meditasyonu yaparken 144,000 kişilik kritik sayıya ulaşabiliriz! Bu dünya çapında enerji alanında devasa bir şifa reaksiyonuna neden olacak ve 1996 istilasının negatif etkilerini tersine çevirecektir.

Güneş tutulmamızın bütünlüğü rotası Kongo’yu da içine alıyor:


Meditasyonun astroloji grafiği, yılın başından beri hissettiğimiz gerginliği işaret eden ve ancak nisan ayı ortasında çözülecek olan Mars/Uranus, Vesta, Jüpiter ve Plüto’nun oluşturduğu büyük bir kare gösteriyor.8 derecelik balıktaki tutulmanın Güneş-Ay birleşimi, gezegensel gerilimi çözmeye başlayacak enerji için çok büyük odaklama lensi olarak görev yapacaktır. Juno’nu Üçlüsü, Ceres, ve Lunar Nodu 8 derece başakta eklipsin karşısındaki zodyağın öbür tarafına işaret eden dev bir ok gibi. Bu da pozitif Dragon ailelerinin evi olan yıldız Thuban’ı gösteriyor.Onlar da meditasyonumuzda en önemli rollerden birini oynayacaklar.


Bu meditasyonu Güneş tutulmasının maksimumunda, 26 Şubat Pazar günü 15:55 (CET)’de yapıyor olacağız. Bu da 16:55 EET Kahire, 16:55 CAT Kongo’daki Bukavu, 14:55 GMT Londra, 9:55 EST New York, 8:55 CST Şikago, 7:55 MST Denver, 6:55 PST Los Angles, 22:55 CST Taipei ve 17:55 TSİ Türkiye zamanı demek.

Meditasyon zamanını bu linkten kontrol edebilirsiniz:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ETHERIC+LIBERATION&iso=20170226T1655&p1=3343

Meditasyon Görsellemeleri:

1. Rahat bilinç durumuna geçmek için kendi tekniğinizi kullanın.

2. Meditasyonunuzu Dünya’nın ve üzerinde yaşayanların iyileşme sürecini hızlandırmak için bir araç olarak kullanma niyetinizi belirtin.

3. Galaktik Merkez Güneşinden bir ışık sütunu çıktığını, bunun Güneş Sistemimizdeki tüm Işık Varlıklarından ve sonra bedeninizden geçerek Dünya merkezine gittiğini görselleyin. Başka bir Işık Sütununun Dünya merkezinden çıkarak bedeninizden geçtiğini ve gökyüzüne yükselip galaksimizdeki ve Güneş Sistemimizdeki tüm Işık varlıklarına doğru yükseldiğini canlandırın. Şimdi aynı anda aşağıya ve yukarıya akan iki Işık Sütunu üzerinde oturuyorsunuz. Bu Işık sütunlarını birkaç dakika aktif tutun.

4. Şimdi mor alevin Kongo vorteksini ve plazma, eterik ve astral planlarda bu vorteksin enerji alanını temizlediğini görselleyin. Daha sonra mor alevin genişleyerek tüm Afrika’ya yayıldığını ve onu temizlediğini canlandırın. Ve mor alevi daha da genişleterek tüm gezegenimizi çevrelediğini; plazma, eterik ve astral planlarda gezegen enerji alanını temizlediğini görselleyin.


5. Şimdi yumuşak pembe dişil kutsal bir şifa enerjisinin Kongo’da tecavüze uğrayan tüm kadınları iyileştirdiğini, Kongoluları iyileştirdiğini ve ülkelerine barış getirdiğini görselleyin. Bu kutsal dişil enerjinin Kongo’daki gezegensel aurada bulunan çatlağı iyileştirdiğini canlandırın. Daha sonra bu kutsal dişil enerjinin tüm Afrika’ya yayıldığını ve oradaki tüm insanları iyileştirdiğini hayal edin. Ve bu enerjiyi daha da genişleterek tüm gezegenimizi onunla sarın ve gezegen üzerindeki tüm yaşayan varlıkları bu enerji ile iyileştirin.


Tanrıça barış istiyor ve barış sağlanacak!

Eterik Özgürleşme Meditasyonu ile ilgili güncellemeler için:

http://2012portal.blogspot.com


No comments:

Post a Comment