19 September, 2015

MÜLTECİ KRİZİ DESTEK - ACİL!

ACİL, LÜTFEN YAYIN!
Bildiğiniz gibi, Avrupa'da müdahalemizi gerektiren acil bir durum var. Mülteci krizi.



Bu yüzden ışık kuvvetlerince Avrupa'daki bu insanları desteklemek üzere mümkün olduğu kadar çok insanla meditasyon yapılması talep ediliyor. Bu zaman duyarlı bir çalışma olduğu için internette hızla yayılması gerekiyor. Büyük kitlelere ulaşmamız gerekiyor ki minimum kritik kitleye ulaşabilelim. Işığın zafer kazanması için bu amaç altında birleşmemiz gerekiyor. Lütfen bunu sitelerinizde ve bloglarınızda da paylaşın. Eğer alternatif bir medya organınız varsa oraya da gönderebilirsiniz. Telefonunuz, açacağınız Facebook gruplarınız ya da yerel kitlenizle bunu paylaşın. Bu konuda bir video hazırlayıp YouTube'da yayınlayabilirsiniz.

Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki kitlesel meditasyonların insan toplumuna pozitif etkileri vardır. Bu yüzden bu meditasyona katılan her biriniz aslında Dünya ya da Avrupa'da insan hayatları kurtarıyor olabilirsiniz.

Bunu 20 Eylül 2015 günü 19:00 Orta Avrupa Yaz saatinde yapacağız. Bu 20:00 Türkiye saati demek. Bu meditasyon tüm Dünyada yapılacağından, Kaire’de 19:00 EET, 18:00 BST Londra, 13:00 EDT New York, 12:00 CDT Chicago, 11:00 MDT Denver ve 10:00 PDT in Los Angeles yerel saatlerinde olacak.

Açıklamalar:

1. Rahat bilinç durumuna gelmek için kendi tekniğinizi kullanın.
2. Avrupa'daki duruma barış ve şifa getirmek için niyetinizi belirtin.
3. Ruh çakranızdan (başınızın 20 santimetre üstünde) bir ışık demetinin meditasyon yapan herkezin ruh çakrasına doğru aktığını gözünüzde canlandırın.


4.Bu toplu ışık demetinin Dünya enerji gridine genişlediğini ve Avrupa’ya ulaştığını, orada mülteci krizi ile ilgili olan herkesin ruh çakrasına bağlandığını, onlara uyum içinde duruma barışçıl bir çözüm bulmak için ilham verdiğini gözünüzde canlandırın.Tüm mültecilerin gıda, su, barınak, tıbbi yardım ve insani muamele gördüğünü canlandırın. Şiddet seçebilecek tüm mültecilerin ve polisin sakin olduğunu ve barışçıl çözümler seçtiğini hayal edin. Avrupaya mülteci kılığında sızan karanlık güçlerin tüm üyelerinin kolluk güçleri tarafından tanınarak gözaltına alındığını canlandırın. Avrupa’nın son 70 yılda olduğu gibi barış ve istikrarı koruduğunu hayal edin.

Avrupa'daki durumla ilgili insanlar için şunu bilmek çok önemlidir ki ışık enerjisinin alınmasi için bu meditasyon ile onlara destek olacağız ve durumu iyileştirebileceğiz. Bu nedenle ışık güçleri tarafindan Avrupa’daki bağlantılarımızı e-posta, Facebook, Twitter, ve başka iletişim yollarıyla bilgilendirmemiz istendi. Aynı zamanda Avrupa'daki insanların kendi iletişim ağları içinde bu bilgiyi dağıtmaları talep edildi.

No comments:

Post a Comment